EU je vrahem i hrobníkem naši civilizace

Civilizace vznikají, fungují, prosperují a hynou. Ta naše společná evropská v posledních třech stoletích neskutečně kvetla a i přes patrné nedostatky si lidé zvykli na prostý, nezvratný a velmi milý fakt: děti žijí a vždy budou žít znatelně lépe, než žili jejich rodiče. Ovšem právě s tím je konec. EU je tady. 

Fakta:

Společná zahraniční politika: jsme pro demokracii všude. Všude, kromě loajální vůči USA despocii. Nejvíce nám tedy záleží na demokracii v reálně, nikoliv formálně, nezávislých zemích, které nás bezprostředně obklopují a jsou k demokracii zralé zhruba tak, jako pětileté dítě k hráním si s ručním kulometem uprostřed davu kolemjdoucích.

Nezáleží přitom kolík životů to bude stát, hlavně aby byly svrženy tamní pevné režimy a místo nich nastolená kriminální anarchie a nezávislé volby, v nichž s přehledem zvítězí nová a ještě pevnější ruka. Nejpravděpodobněji islamisti.

Ti demokracii samozřejmě zase rázem zruší a spolu s ní pro jistotu i jakýkoliv světský stát. A my se ocitneme v obklopení zcela demokratický nastolených teroristických chalífátu, od kterých samozřejmě neočekáváme nic zlého. Co bychom neudělali pro pseudohumanismus, zvláště pak když striktně odpovídá úzkému zájmu evropských bankovně-byrokratických elit.

Nepřetržité (demokratické) krveprolití z těchto zemi přirozeně vyhání zástupy zoufalých uprchlíků. No a kam jinam by běželi, než k nám. Z těchto nešťastných a zbídačelých lidi se pak velmi rychle stávají řádní příjemci sociálních dávek, jejíž potomci trpí utkvělou představou, že to my jsme jim něco dlužní a nikoliv oni nám. A tak usilovně volí levici a nedostanou-li vše, co si zrovna umanou, pak se jim bojíme jit na oči.  

Společná ekonomická politika: je velmi prostá. Daňme a regulujme vše, dokud se to hybe. A jakmile se to hýbat přestane, začněme to subvencovat. EU by mohla zajisté již dnes snadno doplnit pověstná Orwellovská hesla o několik svých vlastních objevů, například „debilitou k prosperitě“ či „byrokratizaci k efektivitě“.  Co k tomu dodat, „v nevědomosti je síla“.

Společná finanční politika: zadlužme se, zaplatí to budoucí generace. Hups, to my jsme tou budoucí generaci a to my máme platit za bezhlavost těch minulých? No to určitě lze vyřešit ještě mnohonásobně vyššími dluhy, daněmi a inflaci.

Vždyť si tak jenom zdvojnásobíme ceny reálně obchodovatelných komodit, včetně benzínu a jídla. Však lidi to utáhnou, no prostě budou muset mít méně děti no. Určitě utáhnou, kdo by nechtěl odložit finanční apokalypsu o několik dalších drahocenných roku a komu sejde na tom, že v takovém případě následně bude ještě větší? Hlavní je, že k tomu nedojde před koncem tohoto volebního období.

Z toho plyne:

EU všude a EU nadevše.

Centralizovat, byrokratizovat a krást. A to poslední jenom tak vysoko a natolik ve velkém, že si toho nikdo nevšimne. Zvláště pak s ohledem na kvalitu domácích sdělovacích prostředků, kdo by se prosím vás takových médii bál?

Jen prosím neotravujte s zprůhlednění rozhodovacích mechanismu a demokratizaci, to je záležitosti nově vznikajících chalífátů v severní Africe a příměstí  Paříže a Londýna.

Podívejte se tedy na současnou situaci očima budoucího historika:

Evropa se nezadržitelně propadá do naprosto bezprecedentní dluhové pasti.

Obyvatelstvo vymírá a přeživši sotva živí své starce a cizí přestěhovalce, kteří díky pohodli sociálního systému a nic nedělání jako jediní netrpí nedostatkem děti.  

Kolem kontinentů se dramatický formuje souvislé pásmo revoluci, občanských válek a po zuby vyzbrojených islamistů.

Příměstí metropoli někdejších kolonizátorů jsou již dnes kolonizovány jejich někdejšími poddanými.

A uprostřed těchto planoucích předměstí, hynoucích ekonomik, sílících vnějších nepřátel a vymíracích národů stojí Brusel.

Město bující byrokracie, bojující s dluhy ještě většími dluhy, s následky sociálního státu ještě větším sociálním státem a s  následky regulaci ještě větší regulaci.

Řekněte, vážený historiku z 22. století, kdyby jste byl býval žil na počátku 21. století, byl by jste eurooptimistou?   

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Jak řekl Martin Luther King, na světě není nic nebezpečnějšího než upřímná ignorace a vědomá hloupost.

Já říkám, že pro Evropu nemůže být nic horšího než upřímná ignorace Evropanů a vědomá hloupost jejích domnělých elit.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A aby neřekli, že jen kritizuji a nic vlastního nenavruji: 

http://pavljuk.blog.idnes.cz/c/265326/Politicka-elita-lze-moc-dobre-vi-jak-obnovit-hospodarsky-rust.html

http://pavljuk.blog.idnes.cz/c/270938/Rychlokurz-rozumu-pro-nadmerne-socialne-uvedomele.html

http://pavljuk.blog.idnes.cz/c/265742/Rom-Cikan-cerny-kdokoliv.html

http://pavljuk.blog.idnes.cz/c/261735/Jak-rychle-demokraticky-a-kapitalisticky-zvysit-zivotni-uroven.html

Autor: Sergej Pavljuk | pondělí 20.8.2012 16:13 | karma článku: 30,78 | přečteno: 2039x