Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

vy jste synem vojaka?

1 2
možnosti
VV

Karma. Ať jsem pro blogera Olšera tupec. Být tupec pro tupce, není to korupce?

Držím palec.

7 2
možnosti
VN

Z toho si nic nedělejte. Olšer je pouze zástupce Izraele na území ČR.

1 2
možnosti
MM

Buď někdo panu prezidentovi špatně poradil, v což nevěřím, protože si o něm myslím, že je to inteligentní bytost rozhodující sama za sebe (bývávalo), nebo měl chvilkovou slabost, mozkovou příhodu, záchvěv mírumilovnosti ... faktorů, které ho ovlivnily může být řada. Každopádně ať to bylo cokoliv, bylo to dost mimo. Co si o tom řekne člověk jako já? Slušnost, spravedlnost a morálka neexistuje, pokud by můj vzor byl Václav Klaus. Totálně by to všechno totiž zatratil. Osvobodit tuneláře může jedině tunelář. Ten, za jehož vlády se v Čechách vesele rozkrádalo, tomu 1.1.2013 nasadil korunu svým rozhodnutím o amnestii. Jak na Nový rok, tak po celý rok. Horší konec v prezidentském úřadu si pan Klaus nemohl vymyslet. A horší konec pro důvěru v politiky taktéž. !!

14 1
možnosti
TS

Dřív jsem si Václava Klause vážila tak, že bych nikdy nevěřila, že vám tenhle příspěvek plusnu. No, stalo se... R^

12 3
možnosti
TS

Zajímavý a sympatický článek - určitě karma R^ Vaší myšlence fandím, jen bych na vašem místě nepřikládala tolik váhy úspěšnosti skupiny na Facebooku, tam totiž každej klikne na všechno, počínaje opuštěným pejskem, přes vaši petici až po podporu toho, že ten a ten den nebudu v tolik a tolik hodin protestně svítit elektřinou. Málokdo z nich ale skutečně pošle příspěvek do útulku, podepíše petici nebo zvedne zadek a vypne lustr. Tak abyste nebyl zklamaný ;-) hodně štěstí s vaší iniciativou!

10 3
možnosti
Foto

Děkuji Vám a ano, v tom máte velkou pravdu.

3 0
možnosti
PH

Současná amnestie pana presidenta odhalila naprostou neschopnost naší justice, potažmo celé státní zprávy. Je zajímavé, že kritikům dříve vleklé jednání a laksnost soudů tolik nevadila až nyní a o objektivitě ČT by se dala napsat óda na radost

3 0
možnosti
PP

P30e17t42r 88P94o83u77r

7. 1. 2013 13:15

svoboda slova ?   ......hmmmm spíše mentálně retardovaná hysterie ;-D

4 6
možnosti
Foto

To tedy není moc argumentovaná pozice. Spíš hysterická řekl bych. Nicméně můžu se mýlit, objasněte tedy prosím svůj názor.

9 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10888x
Baví mě vézt se na nejnovějších vlnách online marketingu. O online marketingu toho v rámci projektu VIDEOEFEKT publikujeme mnohem více: videoefekt.cz

Seznam rubrik