Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych byl pro přejmenování vazební věznice Ruzyně na vazební věznice Václava Klause

11 7
možnosti
VN

Spíše bych po něm pojmenoval některý z tunelů.

11 5
možnosti
JK

S autorem nesouhlasím a tu petici bych nepodepsal, ale to není podstatné.

Co mě zaujalo, byl ten "útok hackerů". Jste si jist, že šlo o útok? Nebylo to prostě klasické přehlcení webu v důsledu velkého množství požadavků, který jen vypadal jako DDoS? Stejný problém postihl v době zveřejnení vyjádření prezidenta republiky ke své amnestii i jeho web klaus.cz. Nijak jsem nezaznamenal žádné konspirační teorie na téma - útok hackerů na web prezidenta.

11 5
možnosti
Foto

Ano jsem si jistý, protože mám k dispozici interní data. Publikovat je nebudu, důvod je asi všem jasný. Moje věc je psát pravdu, Vaše věc je jí věřit nebo ne.

9 7
možnosti
ML

M97a29r74e86k 84L97i42b85a

7. 1. 2013 20:35

Nejlepsi je zaver clanku, o to jde predevsim !R^

3 1
možnosti
PV

Chtěl bych alespoň jedno jméno propuštěného tuneláře když píšete : propustil na svobodu tisíce kriminálníků a desítky celonárodně známých tunelářů

11 1
možnosti
Foto

"Patrně největším problémem, který je končícímu prezidentovi Klausovi vytýkán, je hrozba zastavení nejméně 13 velkých (a vleklých) hospodářských kauz. Soudy budou rozhodovat, zda se amnestie vztahuje například vytunelovanými fondy Trend a Mercia, už zmíněným H-Systemem nebo machinacemi kolem státem vlastněné firmy Čepro, kde stát přišel o 2,6 miliardy."

Zdroj a pokračování zde:http://zpravy.idnes.cz/fakta-o-amnestii-02f-/domaci.aspx?c=A130107_115122_domaci_kl

6 2
možnosti
PM

Kolik z těch stovek tisíců příznivců petice vůbec četlo celý text amnestie? Dovoluji si tvrdit, že jsou to procenta. Ti co to nečetli se chovají jako ovce. Něco se mi nelíbí - honem na internet si virtuálně postěžovat. Ví vůbec co podepisují? Myslím že ne.

12 3
možnosti
Foto

Ta petice je totiž více než farizejská. Protestuje proti propuštění pár tisíc vězňů, kteří byli buď odsouzeni za doslova bagatelní "zločiny", nebo jim zbývala do propuštění relativně velmi krátká doba. Tím petenti vstupují do ústavou chráněného práva prezidenta, kterému mají za zlé, že projevil jakési milosrdenství..  Na straně druhé v petici chybí ta podstatnější strana mince - onen druhý bod, který zastavuje stíhání proti korupčníkům, pachatelům obřích finančních podvodů a především mafiánům pracujícím v pozadí politiků. Navíc poměrně přísné vymezení sporné druhé části amnestie na "pachatele stíhané více než 8 let, jimž hrozí trest do 10 let", napovídá, že se týká konkrétních lidí z konkrétních kauz, na nichž má Hrad a také ODS zájem. Petice je tak pouhým zastíracím manévrem, jak odvést pozornost od pravého účelu Klausova "lidumilství".

4 1
možnosti
VN

Petice jsou k ničemu. Lépší je vzít vejce či shnilou zeleninu a na nějaké veřejné akci jej "zasypat". To si myslím je daleko trefnější vyjádření nesouhlasu.

2 8
možnosti
Foto

Dobrý den, bohužel musím zopakovat to, co už jsem psal pod petici na jednej.cz:

Nezlobte se, ale v tomto případě je tento ač dobrý úmysl naprosto nesmyslný: 1. Obsah: jak už zde (u petice i na FCBKu) bylo řečeno, problém není v tom, že amnestie vypustí ven kriminálníky (to je ostatně její účel a občas i dobrá věc) ale že je postavená i směrem na vleklé kauzy hospodářské. 2. Forma: text petice začínající "už nic moc neuděláme" bych nepodepsal, ani kdybych byl středoškolsky vzdělaný orangutan. 3. Technické provedení: takto "podepsaný" text nemá naprosto žádný smysl, to by to muselo být možné podepsat kvalifikovaným el. podpisem v souladu se zákonem 227/2000 Sb. o el. podpisu v platném znění, který stejně v tomto národě vlastní jen zlomek lidí => sbírat podpisy na petici elektronicky je neefektivní nebo nevyhovující zák. č. 85/1990 Sb. o právu petičním.

Nezlobte se, ale tudy opravdu ne.

5 5
možnosti
JAN

Dalo by se dělat, zatím sundavají obrazy, a pak by jej oficiálně mohli i požádat ať  odejde ! Petici jsem podepsal, ačkoli je myslím jen intelekt. počinem, kterému se opětovně adresát zasměje . mějte se .

3 1
možnosti
Foto

On  klidně jen mohl bejt přetíženej ten server jednej.cz. Popisované tomu spíše odpovídá.

3 1
možnosti
Foto

Jednalo se o klasický hackerský útok, nicméně z bezpečnostních důvodu k tomu nemohu napsat více - hlavní je, aby stránka fungovala teď.

2 6
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10888x
Baví mě vézt se na nejnovějších vlnách online marketingu. O online marketingu toho v rámci projektu VIDEOEFEKT publikujeme mnohem více: videoefekt.cz

Seznam rubrik