Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MJFA

24. 7. 2012 9:21
Máte samozřejmě pravdu

Jenže.....  Mnohý český kapitalista se zařídil podle toho, co ho učili ve VÚMLU, výhody kapitalizmu jsou tady pro něj a ta lůza co pro něj dělá může být ráda, že má práci. Vláda to samé, nač zvyšovat alespoň minimální mzdu, když můžeme naopak zvýšit daně. A pak se nedivte, že mnohý nešťastník hledá řešení v extrému. Komunisti u nás nevyhráli proto, že by byli lepší alternativa,ale proto, že že demokraté připustili, že Gottwald mohl mít pravdu když vyřvával - "I bosí Habešané se bránili", že se na nás přátelé v Mnichově vysrali a nechali nás Hitlerovi, že se náš demokratický prezident posral a nebránili jsme se, no a nakonec nás osvobodili komunisti z Ruska. A dnes - příliš velká část národa je ve stejné pr.eli jako před dvaceti lety, jen si o tom může postěžovat na internetu, případně mobilem. A až půjde k volbám a bude si mět vybrat? Vždyť oni ti komunisti nebo fašisti mají pravdu, tak proč je nevolit? A budeme zase v prdeli všichni.

2 1
možnosti
S

socialistykezdi

24. 7. 2012 9:19
Protože socialismus většině vyhovoval

:-) Stát se "postaral", aby nikdo nechcípal hlady, každý měl práci, kde nepracoval. Komu se postesklo po živnostničení nebo kdo měl podnikatelské geny, ten kšeftoval s nedostatkovým zbožím (videa, domácí potřeby) a fungoval načerno a namastil si kapsu nebo veksloval. Ti, co byli hloupější se necítili méněcení, protože beztrestně a lehce kradli (ze staveb, ze skladů, cokoliv). Na Prvního máje pak všichni udělali hlupáky v průvodu a večer se v hospodě zasmáli, jak s režimem vydrbali. :-) Že v lágru umírali političtí vězni, na hranicích se střílelo do chudáků, kteří měli socialistického koncentráku po krk nebo že někomu ukradli celý majetek? Lůzu to netrápilo. Proto je socialismus náboženství lůzy a lůzy je pořád x-krát víc, než slušných lidí.

7 1
možnosti
TA

Tichý Američan

24. 7. 2012 9:28
Re: Protože socialismus většině vyhovoval

Bohužel je to přesně tak. Bohužel, demokracie je slabá v tom, že se postupně přiklání k těm, kdo by ve skutečnosti měli být naprosto bez vlivu: k parazitům a lůze, které  je čím dál víc. Ideální by bylo volební právo s váhou podle toho, kolik zaplatíte na daních. To by zajistilo nevolitelnost populistů, co dokáží hloupé socky opít rohlíkem.

3 1
možnosti
TA

Tichý Američan

24. 7. 2012 9:14
:)

Karma. Tohle se soudruhům líbit nebude, ti by nejradši zakázali i zrcadla...

2 1
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

24. 7. 2012 9:05
Vaše otázky jsou nesmyslné Sergeji

v roce 89 bylo Československo výkonným, prosperujícím státem, který fungoval bez dluhů a měl obrovská aktiva ve státním majetku. Kdybychom byli dneska ve stejné pozici, mohli bychom se současným problémům Evropy jen smát.

3 1
možnosti
GMX

Glock Mark XXIV

24. 7. 2012 9:11
Re: Vaše otázky jsou nesmyslné Sergeji

Dont feed Trolls.

3 1
možnosti
BH

BoboHml

24. 7. 2012 8:54
nic moc

:-/

2 1
možnosti
VK

puoyt

24. 7. 2012 8:50
Hloupost za hloupostmi

RvRvRv

4 1
možnosti
BP

bpod

24. 7. 2012 9:00
Re: Hloupost za hloupostmi

Když jsi hloupý, tak se s tím alespoň nechlub.

3 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10888x
Baví mě vézt se na nejnovějších vlnách online marketingu. O online marketingu toho v rámci projektu VIDEOEFEKT publikujeme mnohem více: videoefekt.cz

Seznam rubrik