Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I54v74a52n 61R48a86č73e50k

24. 3. 2014 2:15

Já z tohohle Sergeje cítím tu velkoruskou rádoby nadřazenost a povýšenectví na sto honůRvZvláště z jeho Facebooku to táhne a smrdí.;-€

Tyhle týpci se vždycky strašně diví, jak jsme mohli 68´považovat za okupaci, když nám chtěli tak dobře.

4 0
možnosti

Těžko lze považovat zpětně r.1968 za okupaci, když o tu internacionlní pomoc požádal náš tehdejší nejvyšší ústavní činitel Dubček, vybavený z ústavy a ze stanov strany diktátorskými pravomocemi: "Soudruhu Brežněve, dělejte, co uznáte za vhodné".

0 5
možnosti

J30a53n 56R83á55ž

23. 3. 2014 22:23

Pane Pavljuk, je malo blogerů jejichž članky čtu s takovým zájmem,jako ty Vaše. Díky za ně!

P.S. Věřte, že s chválou blogera tímto způsobem rozhodně neplýtvám.

1 3
možnosti
Foto

Mockrát Vám děkuji!

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý rozbor. Karma R^

1 2
možnosti

No super.Rus nám tu bude kázat.Otočte se na východ..........:-)[>-]

5 1
možnosti

Dostal to narizene od ridiciho organu FSB ... kdyby psal jinak tak jeho rodina pojede v dobytcaku na Sibir jak je v jeho rodne zemi zvykem.

4 0
možnosti

Putinové kroky? Ona je dělá stará Putinová?  Nebo jsou udělány z materiálu "putin"?

0 0
možnosti

Cestina neni jeho prvni jazyk nebo muze jit o preklep ... to by vadilo na clanku nejmin.

1 1
možnosti
Foto

Pane Pavljuju, můžete mi odpovědět na mé dotazy, které jsem psala níže? Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu, protože takový pohled je zde nutný na rozdíl od emotivních řádků. Asi bych se i rozepsal, ale mnozí zde mne znají, i mé názory, i to, že za ztrátou jednoho ze sovětských tanků v r. 68, stojím já. A všimněte si, že píši, sovětského tanku, nikoliv ruského, protože jakýkoliv teror, ať z ideologických základů národně sociální nebo leninsko-marxistický není výsadou toho, či onoho národa, sviňárny si navzájem dělají i mnohem menší národy, jednou se zastřešují tím, jindy oním. Záleží na tom, jakého džina vypustíme z láhve a najde-li úrodnou půdu. To bychom pod stejným heslem mohli dštít oheň na Poláky, Slováky, Rakušany a samozřejmě bychom si s Němcem ani ruku podat neměli a samozřejmě bychom měli zanevřít i na USA a Británii, že nás v tom nechali v 48., pak v 68. atd., atd. Ale tam jaksi chápeme, že ...? Ale co vede ostatní k tomu, že dnes nechápou Rusko? A chápou kroky EU a USA? Jen proto, že je to Rusko? Ale to je málo a je to hodně krátkozraké. Z pozic Evropy ano.

Mnozí z těch, kterým dnes oponuji, jsem se většinou až 100% schodoval v obecných politických názorech, ale po zkušenostech posledních deseti letech s politikou EU, potažmo USA, mám dojem, že někdo tam na západ od nás přehodil výhybku a směřuje vlaky proti sobě s cílem, když ne vyvolat srážku, tak alespoň zděšení. A pak ten vlak metr před srážkou zastavíme. A ta úleva! A budeme blahořečit oněm demokratům za mírotvornou politiku. Ale to už budeme zamčeni ve vagónech a kdo bude kam vystupovat, bude na libovůli mašínfýry. Tady někdo hraje ferbla s cinklými kartami, ale protihráče si vybral špatně. Ten totiž uhodl, která karta je cinklá. Bohužel, vklad v banku je náš. Přeberte si to jak chcete.

7 1
možnosti
Foto

Síly jsou rozehrané, ale hluboce a komplexně a možná ani ne tolik cíleně. Samotná ekonomická krize, boj o trhy, nezaměstnanost a globalizace stačí. Do toho korporáty, speciální politika USA - to ani nemusíme běhat do EU. A k tomu ztráta duchovnosti na západě...no, máme co dělat. Co navrhujete pane Černý?

1 0
možnosti

P48e56t60r 90K34u77č48e50r41a

23. 3. 2014 19:57

Ona ta svastika má na Krymu určitou symboliku nebo váhu, i Hitler se ho snažil vrátit  původním obyvatelům, jenomže ty zdejší mocnosti se tomu mnohem více bránily.

0 0
možnosti

Karma. Každý rozumný člověk to vidí až na drobné detaily stejně. R^

2 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS