Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Možná byste to pro lepší pochopení mnohých mohl pojmout ještě názorněji. Vláda premiérky Timošenkové se rozhodla nepodepsat vstup do ruského euroasijského trhu volného obchodu, následně přijala pomoc od EU. Davy proruských demonstrantů následně obsadily střed Kyjeva, létají zápalné lahve, střílí se, jsou obsazovány vládní budovy. Na náměstích se objevuje jedna delgace ruské federace za druhou, aby podpořila demonstrující. Mezi demonstranty a premiérkou/prezidentkou je podepsána dohoda o předčasných volbách, které mají definitivně určit další směřování Ukrajiny, hned po podpisu dohody však proruští radikálové napadnou prezidentský palác, Timošenková věrolomě prchá do EU. V reakci na tuto situaci vyslovují západní regiony nechuť setrvávat ve společném státě orientovaném na Rusko.

3 0
možnosti
MK

Já už nevím, jak bych to řekla. Oni se prostě zbláznili. Vy se mě ptáte, čím to všechno skončí? Já ale znovu říkám, že je to teprve začátek. Ještě uslyšíme a uvidíme o ozbrojených skupinách, které se opět – tak jako v Kyjevě – zázračně objeví. Budeme svědky (naplánovaných a cílevědomých) protižidovských pogromů. A tentokrát nepůjde o žádné titušky, nýbrž "ukrajinské a rabující nacionalisty" skandující hesla: sláva Ukrajině. A nemusíte mít velkou fantazii, abyste si dokázal představit, jaké to bude sousto pro ruskou televizi s komentářem: Ukrajinou zmítá fašismus a radikálové, před nimiž je nutné ochránit etnické Rusy.

Už jsme to zažili při teatrálních show strany Svoboda, ale i na Majdanu, kde se navíc tihle šílenci uchylovali ke zvěrstvům na lidech. A vždy se u toho jako zázrakem objevili reportéři ruské televize. Pochopte, že jde o jednu z hlavních zbraní ruské propagandy. Proto tak úporně a stále dokola hovoří o nacionalismu a fašismu na Ukrajině. Jsou to pečlivě připravené scénáře.

0 0
možnosti
PH

Co nám zbývá, než tahle parodie i když ta skutečná je nepoměrně horší.:-)

1 0
možnosti
Foto

Sergej, tohle je dost dobry text. R^

14 0
možnosti
SK

Rozhodně lepší než plky moravské RS, co vykrádá Ostravaka. Rv

0 0
možnosti
Foto

J40a92k33u41b 52R79o63t24h

6. 3. 2014 17:12

To je blbý, to se bude líbit. :-/

6 2
možnosti
Foto

To nic není, to já mám na zítra ráno katastrofičtější zprávy...:-)

0 3
možnosti
JM

Tak to snad ani neusnu...;-D

2 0
možnosti
JM

R^ Fuj, to jsem se jako Moravák lekl...;-D

3 0
možnosti
MJ

Přeji lidem na Krymu hodně štěstí a dobrou budoucnost v Ruské federaci.

6 1
možnosti
Foto

Opravte si nadpis, než Vás tu utlučou místní jazykozpytci.;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10888x
Baví mě vézt se na nejnovějších vlnách online marketingu. O online marketingu toho v rámci projektu VIDEOEFEKT publikujeme mnohem více: videoefekt.cz

Seznam rubrik