Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P79e61t80r 79H82a30h18n

26. 8. 2013 14:08

Pan autor (stejně jako někteří diskutéři viz. Jaromír Petřík) je patrně prosťáček, který nepochopil, že vzpomínkové setkání za účasti pamětníků, není demonstrace, ani protest.

Ale spíš bude tendenčním Putinomilem, který ví, co dělá. Snaha Putina o absolutní vládnutí, kterou u nás provozuje prezident Zemanissimus může někomu být blízká, ale argumenty na obhajobu policejního zásahu jsou slabé, jako čajíček. Ubohý článek.

0 2
možnosti
Foto

Na Rudém náměstí jsou zakázané jakékoliv demonstrace a protesty, i kdyby třeba oslavovali Putina. Tohleto demonstrující dobře věděli, ale místo ohlášení na úřadech si zajistili, že tam novináři byli dříve než policie a toto pustili do celého světa.

Nemohu si pomoci, ale tohle spíše z jejich strany byla provokace proti Putinovi, než vzpomínkový akt na naši okupaci v r. 1968.

Takový je názor prosťáčka.

2 0
možnosti
Foto

Výborně napsáno pane kolego!

Karma R^

Nevím proč si nikdo nechce uvědomit fakt, že za nenahlášenou demonstraci by měli potíže i u nás, ať se již týká čehokoliv..

Copak to byl nějaký problém, aby oněch 10 protestujících nahlásilo svoji demostraci úřadům? Snad znají současné ruské zákony...

1 0
možnosti
LN

..nemyslím...že by u nás za neohlášenou ...pokojnou...demonstraci někoho šoupli do ťurmy.....

0 0
možnosti
BT

jo jo také si pamatuji dobu kdy každý kdo projevil trochu jiný názor byl provokatér placený imperialisty nejlépe z USA, člověče možná si to neuvědomujete ale ta socialistická rétorika je u vás až moc patrná ;-D

2 1
možnosti
VH

úžasné, jak se tolika slovy někdo snaží obhájit Putinovu autokracii a potlačení lidských práv, a taky zbytečné

2 1
možnosti
Foto

říci o staré paní, kterou ti zapráskaní komouši věznili a která přišla po 45 letech na stejné místo, že je západem placený provokatér může fakt jen duševní ubožák. Putin vám už fakt vymyl mozek.RvRv styďte se....jestli tušíte, co to slovo znamená.

8 2
možnosti
TH

Diky za tu pani, ta ma muj obdiv. A bude vzdy mit. Ti ostatni taky.

1 0
možnosti
Foto

Vymývábní mozků Českou televizí se netýká jen tohoto případu. Je to jejich metoda práce, oni ovlivňují voliče, legitimizují současný režim a budují jeho ideologii.

1 5
možnosti
Foto

že si s těmi kecy nedáte pokoj

3 1
možnosti

Těžko odhadnout, pokud si člověk nemá možnost informace ověřit, ale váš blog dává logiku. Je pravděpodobné, že průměrný policista ani netušil, čeho se ten transparent týká a zasáhl by proti jakémukoli neohlášenému demonstrantovi.

2 0
možnosti
PK

Stejně mi přijde divný, že by si v Rusku ještě někdo pamatoval, koho zachraňovali v roce 1968. Vždyť to musela být jen kapka v moři :-)

0 2
možnosti
Foto

Ve VB platí zákon, že u britské Dolní sněmovny jsou zakázány demonstrace v menší vzdálenosti, než je hranice 800 metrů. Kdo to porušil, byl zatčen (britskou policií - možná ale ruským špionem Vošuškinem).

1 0
možnosti
MK

Ach ta ruská nesvoboda

http://www.svobodanews.mobi/a/25085371/i0.html#galleryDetail

Buď jsou Rusáci tak blbí, anebo nám naše media lžou.

1 0
možnosti
MK

Co je však zajímavé, že dříve než policie tam byli novináři;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10888x
Baví mě vézt se na nejnovějších vlnách online marketingu. O online marketingu toho v rámci projektu VIDEOEFEKT publikujeme mnohem více: videoefekt.cz

Seznam rubrik