Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zkuste si polozit otazku: "Kdo na teto petici nejvice vydela?" Pak Vam vsem mozna dojde, z jakeho duvodu tato petice vznikla, kdo ji zalozil a kdo ji vsemi moznymi zpusoby medializuje. At uz jsou to socialni site, televize a podobne blogy. :)

1 2
možnosti

J91a60n 57K40r83a59u23s

10. 1. 2013 23:39

Tak mi akorát vrtá hlavou, kdo ty hackery/crackery zaplatil ....

2 0
možnosti

I kdyby ta petice měla podpisů milion nebo třeba deset, tak je to úplně jedno. Taková forma petice neodpovídá petičnímu zákonu a nikdo se jí nebude, ba dokonce nesmí, zabývat. Už jen proto, že počet podpisů je značně nevěrohodný údaj.

3 2
možnosti

Vážený pane, kdyby Vámi popisovaný server opravdu napadli hackeři či spíše crackeři, byl by jste s pravděpodobností hraničící s jistotou po tomto kroku obeznámen s tím, který z nich, či spíše která skupina toto provedla. Zanechat po sobě nějaké sdělení či minimálně podpis je toiž samozřejmost.

Vzhledem k tomu, že k tomuto nedošlo, hledal bych pachatele někde úplně jinde. Každý nechť si sám domyslí kde......

4 1
možnosti

trochu paraniodni clanek. snad jenom - "Proč hackeři zaútočili na petici proti Klausovi?"

No proc asi, protoze byla mizerne zabezpecena!

3 1
možnosti
Foto

Promiňte, píšete, že nejste žádnou bezduchou ovcí. Připomenu co se nepřipomíná. Václav Havel propustil při amnestii mnohem víc vězňů. Po 17-tém vloupání do mé chalupy jsem to přestal počítat. On - Havel tenkrát v televizi řekl, že revoluce přináší oběti (něco ve smyslu, když se kácí les, lítají třísky). Taková blbost. Blog tenkrát žádnej nebyl, noviny a televize se dmuly pýchou jakéhože to máme skvělého prezidenta. Ani já nejsem bezduchá ovce. Volte toho, kdo se zapřísáhne, že žádnou amnestii nikdy neudělí.

2 4
možnosti
Foto

Havel moc dobře věděl, že většina politických vězňů sedí za vykonstruované zločiny a brát případ po případu nebylo možné... s vědomím, že ti co do krimu opravdu patří se rychle vrátí, prostě udělal co mohl pro spravedlnost...

Klaus nepropouští oběti režimu, Klaus propouští kamarády, kteří mají ulito dost peněz a jejichž vděk se mu bude hodit až bude chtít být předsedou vlády...

12 3
možnosti

Proč by měl někdo brát vážně tyhle výkřiky medialně zblblých oveček?

5 10
možnosti

To mluvite o sobě ? V tom připade se nabizi jina slova nez ovecka.:-/

8 2
možnosti
Foto

Kurňa, byli to opravdu hackeři? A co crackeři?

2 2
možnosti

R^ Aspoň jeden ví, co ta slova znamenají.

1 0
možnosti

Amnestie stála za prd. Ale "bezohledná svévole prezidenta"? Dál už to ani nečtu. To opravdu nikdo neví, že prezident podle ústavy není odpovědný za amnestii, protože nemá zaručené právo, aby ji vydal. Ona totiž musí být schválena vládou, která nese odpovědnost. Klaus mohl klidně napsat, že dává amnestii všem idiotům, kteří podepisují smlouvy bez čtení, mimozemšťanům a Putinovi. Je úkolem vlády, aby si to přečetli a rozhodli, jestli je to opravdu něco takového chtějí schválit. Za vládu to podepsal Nečas, takže za ten paskvil žeňte k odpovědnosti jeho.

4 5
možnosti

Nejen ze jste necetl cely clanek. Ani jste necetl Ustavu. :-/ Dal to nema cenu komentovat.

5 2
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10888x
Baví mě vézt se na nejnovějších vlnách online marketingu. O online marketingu toho v rámci projektu VIDEOEFEKT publikujeme mnohem více: videoefekt.cz

Seznam rubrik