Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

autore - dobrý díkyR^

0 0
možnosti

Pěkně napsáno až na ten konec. "Kapitalisté ... široké a různorodé spektrum svobodomyslných lidi, shodujících se na principech osobní svobody a spatřujících kořen všeho zda v naddimenzovanosti státu." Proboha, kapitalista není žádný svobodomyslný člověk, tomu jde o moc úplně stejně jako tomu bolševikovi, jen k tomu používá jiné metody. Celá tato společnost je založena na kapitalistech, kteří ovládají banky a státy, ve vládách mají nastrčené figurky a různá lobby tlačí, co by se mělo udělat. A dnešní předimenzovaný stát je právě jejich kamarád, protože právě největším kapitalistům jde na ruku (40-50% HDP generuje stát) a opravdový svobodný podnikatel v tomto systému nemá šanci.

0 0
možnosti

Já vidím řešení úplně v něčem jiném - prostě feudalismus, kapitalismus, komunismus a socialismus už ukázali, že to nejsou životaschopné projekty. Všechny jsou založeny na tom, že se rozhoduje shora a svobodný člověk zespoda v podstatě nemá šanci něco dělat, liší se jen v nástroji moci. Současný kapitalismus má moc díky penězům, které si "tiskne", jak se mu zlíbí. Jediným řešením je nový režim, který  nebude ani jedno. Mohl bych zde dát návrh na řešení, ale neudělám to, protože základem je uvědomit si, že je třeba se posunout někam dále od již známých systémů. Bohužel lidé si to zatím neuvědomili včetně p. Pavljuka. A také se tomu brání, protože by to asi značně narušilo způsob uvažování a žití.

0 0
možnosti

Blahopřeji k  výstižnámu zpracování. Tématika aktuální a myslím že velkému množství občanů sledujících veřejné dění bez zaslepenosti mluvíte z duše. Bohužel je také moc těch co na základě mediájních kampaní, asertivních žurnalistických bojovníků rozlišují z celé škály barev jen černou a jí se blížící odstíny šedé.

3 0
možnosti

Proč zmizelo vaše logo ProtiAlt?

1 0
možnosti
Foto

ProtiAlt mám v "o autorovi" i v "oblíbených stránkách", (jakékoliv) logo nad blogem se mi estetický nelíbilo a navíc bych si musel vybírat mezi logem ProtiAltu, Remormy.cz a Jednej.cz, protože mám ke všem třem zhruba stejně blízko :-)

0 0
možnosti

R^Pane Sergeji bezva

Kde jsme a kudy dál, bych se rád na ostro vyjádřil, ale gumáci mi to zase vymažou.;-D

3 0
možnosti

R^R^R^R^ mluvíš (píšeš) mi z duše :-)

3 0
možnosti

Perfektní, chytré a kvalifikované, jako ostatně všechny Vaše články. Na tak mladého kluka a Rusa k tomu fakt moc dobrý R^R^.

3 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10888x
Baví mě vézt se na nejnovějších vlnách online marketingu. O online marketingu toho v rámci projektu VIDEOEFEKT publikujeme mnohem více: videoefekt.cz

Seznam rubrik