Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mladý muži, kdybysme ze svých platů, ekonomicky řečeno z HDP nemuseli živit Vaše soukmenovce, kteří se nám tady 21.8.1968 usalašili na 31 let, a možná, že mezi nimi byli i Vaši příbuzní, uřčitě bychom na tom byli dnes o 100% lépe. A co se týká roku 48 a nástupu komunistické lůzy, to je kapitola sama pro sebe. Závěrem: kdyby jenom 1/3 lidí v této republice, to měla tak dobře srovnané v hlavě jako pan Karel Schwarzenberg tak máme vyhráno! Když už Vám z mých daní přispívám na Vaše studia, tak dostudujte, ale potom by možná bylo lépe, kdybyste odjel někam jinam do světa získávat zkušenosti a praxi. Třeba se Vám tam bude líbit víc než v naší zemi, protože Vy se podle všeho necítíte být čechem. Jenom doufám, že se neplánujete stát poslancem, třeba za KSČM. To nás potěš pán bůh.

0 0
možnosti
Foto

Sergeji Pavljuku, vy máte nějaký problém /v poslední době registruji druhý článek proti panu Schwarzenbergovi..../ Myslím, že to vyřeší buď Nataša, která se nebude zdráhat vám vyhovět, pokud to nezabere, pak doporučuji citalopram 40 mg denně. Pokud by i poté bylo svrbění nesnesitelné, vydejte se do vlasti svých předků. Zkuste kupříkladu na Rudém náměstí poskvrnit hrob Džugašviliho či Uljanova. Pokud to v této demokracii přežijete, napište nám to na blog.

5 2
možnosti
Foto

S potěšením konstatuji, že stejně jako ostatní odpůrci níže nejste s to uvést jediný řádný/rozumný argument proti mému textu. Nuže, v takovém případě jsem se sebou spokojen a nemůže mi býti větší chvály, než Vaše bezmocné osobní narážky. Díky :-)[>-]

1 1
možnosti

P10a51v13e73l 49K10u74l75a

20. 8. 2013 16:47

Vy jste presne ten clovek, o kterych se vas rodak Lenin byjadroval jako o "uzitecnych idiotech". Jen nevim, komu vy jste uzitecny

4 2
možnosti

Z článku dýchají nekonečné ruské pláně. Pohled odkudsi za Uralu. Kde všechno jeví se

nicotné. Vždy povstanou z prachu ikony.Tu báťuška Uljanov a hned vedle báťuška

Džugašvili. V jejich světle je to veškeré středoevropské hemžení jen marností.

Ale budiž, někdy je pohled z venčí přínosem. Tento však za přínos nepovažuji.

4 0
možnosti

..dejte se dohromady s panem mašatou.....budete si rozumět.....;-€

4 0
možnosti
Foto

O75t44a59k96a33r 92S56e77k33l

20. 8. 2013 15:06

Jste mlád , nastavujete čelo větru , revolucionář. Pryč s tyrany , monarchy, církevními preláty....Přijde věk , moudrost. Nebojte se.:-)

1 1
možnosti
Foto

Paneboze, to je ale blabol. Holt Vy byste v celoevropske krizi hospodaril na jednicku.

6 4
možnosti

to myslite tu krizi, co se nas podle nejlepšího ministra financi ve vesmiru nemela dotknout? Nicmene clovek by myslel, ze kdyz jsme meli za ministra takovou kapacitu, tak to budeme zvládat alespoň stejne jako okolni staty (kdyz uz ne lip) a ne ze se zaradime po bok recka, madarska etc.

6 2
možnosti

Raději Babišíkovou.. ;-)

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS