Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Tak Hitler byl pravdoláskař a Stalin taky....co jste to sesmolil za hovadinu, po kolika vodkách...?;-)

5 3
možnosti
RH

Napsal jste hovadinu, ze které nikterak nevyplývá, že by byl KS bolševik..

10 2
možnosti
MM

Zcela poctivě jsem se snažil pochopit tento článek, mládí je přece naše budoucnost. Nepovedlo se a to jsem občas i tlačil.

6 1
možnosti
Foto

8-o;-D 

Sérgej, těbjé nádo lekárstvo.

9 3
možnosti
RP

Proč vlastně vypukla revoluce, když dělnická třída měla v carském Rusku 2. nejvyšší životní úroveň na světě a venkov byl "sytý"? Za co ti bolševici bojovali, pane autore? ;-D

13 0
možnosti
Foto

Z důvodu úspěšné činnosti zahraniční rozvědky v podmínkách slabého cara a světové války. Nebo to je málo? Zapomínáte, že oba převraty byly záležitosti několika málo tisíc lidi v obrovské zemi s nesčetným obyvatelstvem, tedy ze statistického hlediska šlo o tzv zanedbatelnou hodnotu.

3 0
možnosti
Foto

Sergeji, pokud byste se podíval ještě jednou předtím, než pošlete nějaký text na blog, možná byste jej neodeslal. Ať jsou u nás naše strany jakékoliv, tak zrovna TOP patří k těm méně bolševickým.

Karla Schw. vyhnal bolševik ze země a všechno mu ukradl.

To, co tvrdíte v nadpisu, je výplodem choromyslnosti.

12 4
možnosti
PM

Karla vyhnal bolševik a vše mu ukradl - a Karel teď s Mírou zvyšujou daně a okrádají tím všechny lidi;-(

3 3
možnosti
PK

Mám rád netradiční pohledy, ale že by ruský dělník v r.1913 měl vyšší standart než třeba anglický, který si též lízl z koloniálního přilepšení? Mně například překvapilo, že německý průměrný plat v 30.letech byl výrazně vyšší než československý. A my se můžeme z období 18-38 potentočkovat, jak to vše bylo skvělé. Nemluvě o koloniálních - zmíněné Anglii a také Francii.

2 0
možnosti
MS

Možná byl v Německu plat výrazně vyšší, to však nemění nic na tom, že jsme v tom období patřili do  d e s í t k y  nejvyspělejších států světa. Rv :-P

0 0
možnosti
MM

Tvrdím, že Sergej Pavljuk zplodil pěknej blbotext.

7 2
možnosti
Foto

Nezapomeňte, že na rozpoutání I. světové války neměli bolševici žádný vliv (dle naší současné propagandy tehdy vládl demokratický car Mikuláš II.) a na rozpoutání II. světové války měli sovětští bolševici v čele se Stalinem dost malý vliv.

Takže válečné ztráty přičítat ruským bolševikům je trochu mimo.

Pokud by Stalin ve třicátých letech nezahájil industrializaci SSSR a vybudování těžkého průmyslu, tak jsme si tady zřejmě takto nepsali, protože si nedělám iluze, co by s námi Hitler jako s nižší rasou udělal.

A ještě nezapomeňte, že ruští bolševici se dostali k moci díky námi tolik vychvalovaným tehdejším demokratickým mocnostem Německa, Rakousko-Uherska, Velké Británie a USA.

6 6
možnosti
KB

Když vy máte problém s chápáním psaného textu, v tom je problém.

4 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10888x
Baví mě vézt se na nejnovějších vlnách online marketingu. O online marketingu toho v rámci projektu VIDEOEFEKT publikujeme mnohem více: videoefekt.cz

Seznam rubrik