A teď opakujte všichni po mně: Volím Karla

Podívejte se na graf vývoje státního dluhu a opakujte po mně: Kalousek bojuje proti státnímu dluhu,Kalousek bojuje proti státnímu dluhu, Kalousek bojuje proti státnímu dluhu. Slyšíte echo stejných slovz televize? Televize nikdy nelže, Kalousek bojuje proti státnímu dluhu!

Ve škole neměli pravdu, opakování není vždy matkou modrosti. Záleží na tom, co si opakujete. Podívejte se na účtenku z obchodu, či na svojí výplatní pasku a opakuje po mně: máme nízké daně, vládne nám pravicová vláda, levice zvyšuje daně, pravice bojuje proti státnímu dluhu, Kalousek bojuje proti státnímu dluhu, Kalousek bojuje proti státnímu dluhu!

 

Slyšíte, redaktorka události veřejnoprávní televize také tvrdí, že je to pravicová vláda, co tedy řešíte? Je snad někdo chytřejší než televize? Není! Takže šup kouknout na graf a opakovat po mně: volím pravici, volím Karla, sníží daně, sníží dluhy!

 

Ne, Karel není ve stínu Kalouska. To je snad jasné každému zaostalci! V televizi ho poslední tři týdny ukazují mnohem častěji než Kalouska! A vidíte, na té žluté placce je taky Karel a ne Kalousek! Jste snad slepí nebo blbí? Volím Karla, Karel na Hrad! Karel!

 

Vždyť vám všem jasně řekl, že se bude s Kalouskem pouze částečně radit o tom, kdo má řídit Českou národní banku. No kdo by se neradil s takovým ministrem financí, kouknu na graf a opakuji: Kalousek bojuje proti státnímu dluhu, nevadí, že naše hospodářství se již čtyři čtvrtletí v kuse propadá, no a co, že daně stoupají tak rychle, že rychleji v této zemi stoupá již leda tak nezaměstnanost, já jsem principiální volič pravice a proto Kalousek na Hrad! Teda Karel! Karel na Hrad!

 

Všechno jsou to pomluvy zlých lidí, vždyť jasně řekl, že by se s Kalouskem pouze radil – a co by se jako nadstranický prezident neradil, Kalousek má přece cenu pro nejlepšího ministra financi střední a východní Evropy od prestižního časopisu z Washingtonu!

 

Volím Karla, protože poslušně ctím pobělohorskou tradici, že se o českou korunu musí starat rakouský šlechtic. Karla na Hrad a ČNB spolu s českou korunou do rukou svaté pravicové dvojice! Karel spolu s naším nejlepším ministrem financí a nejpravicovější vládou nás dovedou k světlým zítřkům, abychom majitelům prestižních Washingtonských časopisů řádně platili nejenom úroky ze svých, jak říká Česká televize „na evropské poměry malých“ dluhů, nýbrž také solidárně pomáhali naším evropským partnerům splácet jejich dluhy. 

 

Řecko přece trpí pod vlnou drastických škrtů, jejích průměrný starobní důchod strmě padá na úroveň 30 tisíc korun měsíčně a my jako pravicová vláda České republiky přece musíme být solidární s našimi partnery, když už v rámci domácí politiky nejsme solidární ani s vlastním národem. Máme k tomu legitimní mandát z demokratických voleb do Poslanecké sněmovny a víte, co je nevtipnější? Legitimně teď dostaneme Karla na hrad!

 

Karel spolu s nejlepším ministrem financí a předsedou protikorupční vlády pěkně schválí všechny evropské solidárnosti, odrovná všechny solidárnosti doma, a aby si toho média a občané moc nevšímali, udělí milost Parkanové.

 

Národ bude rozhořčen, celé měsíce nikdo o ničem jiném nepromluví, národ bude hltat každou zprávičku, každý komentář o tak nečekané prezidentské milosti, nicméně prezident se na svém postu udrží a spolu s vládou rozpočtové odpovědnosti mezitím tiše odladí penězovody do Evropy, kterými z nás Evropská unie pěkně pravicově a solidárně bude cucat peněžní pomoc pro krachující řecké, španělské, portugalské a italské ekonomiky. Rozumějte, bude to pro německé, francouzské a americké banky, kterým tito nešťastní jihoevropané trpící mrazy plus deset stupňů celsia, pracující méně a žijící lépe než my, dluží za to, že si podobně jako my v poslední době volili samé „dobré“ vlády. Ne, promiňte, teď se mýlím, Česká televize říká něco jiného.

 

Zhluboka nádech, zhluboka výdech. Tato vláda je vládou boje proti korupci. Tato vláda je vládou rozpočtové zodpovědnosti. Tato vláda je pravicová. Tato vláda je eurorealistická. Tato vláda za tři roky své existence úspěšně řeší hospodářské obtíže české ekonomiky, za které samozřejmě nemůže ona, nýbrž a pouze kdokoliv jiný jenom ne ona. Volím Karla, volím Karla, volím Karla!

 

 

Autor: Sergej Pavljuk | čtvrtek 24.1.2013 14:13 | karma článku: 39,55 | přečteno: 2445x
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10888x
Baví mě vézt se na nejnovějších vlnách online marketingu. O online marketingu toho v rámci projektu VIDEOEFEKT publikujeme mnohem více: videoefekt.cz

Seznam rubrik